dinsdag 25 februari 2014

Ecuador


De mand, op dit moment gevuld met de katoen waarmee ik de bloemendeken aan het haken ben, namen we in 1999 mee terug van onze eerste reis naar Ecuador. We waren daar met een heel bijzonder doel: de adoptie van onze oudste. Twee jaar later verbleven we er opnieuw een aantal weken, nu om onze dochter op te halen. Sindsdien zijn we er nog niet teruggekeerd, maar dat gaat over een aantal maanden veranderen! We gaan op vakantie naar het geboorteland van D. en M. en uiteraard kijken we er al erg naar uit. We bekijken weer eens alle foto´s, bedenken waar we in ieder geval naar toe willen gaan, proberen afspraken te maken met mensen daar. En waar we indertijd nog afhankelijk waren van faxberichten over en weer, kunnen we nu via internet makkelijk contacten leggen en verblijfplaatsen boeken.
De mand is één van de dierbare herinneringen en een klein voorbeeld van de kleurige kunstnijverheid die kenmerkend is voor Ecuador. Ik ga er ongetwijfeld inspiratie opdoen!

3 opmerkingen:

 1. Schitterende kleuren en een heel mooi vooruitzicht. Ben nu al benieuwd naar de creatieve inspiratie.
  Liana

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wou dat is spannend zeg om weer terug te gaan. Gaan jullie met je eigen gezin?
  Ik ben heel erg benieuwd naar de verhalen foto's en ervaringen.
  Heel heel veel plezier!
  Groetjes monique

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat bijzonder dat je terug gaat Ecuador, het zal vast mooie ervaringen en herinneringen met zich meebrengen. Wat heerlijk om elke dag die inspiratie om je heen te hebben.
  Groetjes en een fijne dag!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...