maandag 17 februari 2014

Limited collectie


Net als vele anderen viel ik ook voor Brakig, de limited collectie 2014 van IKEA, en dus bracht ik een week of wat geleden een bezoek aan de dichtstbijzijnde vestiging. En inderdaad, deze collectie is absoluut erg leuk. Ik beperkte me tot het grote ronde dienblad, twee rechthoekige kleine dienblaadjes en een aantal schaaltjes maar dat kostte wel enige moeite. Het behang was namelijk ook aanlokkelijk, en het beddengoed en het overige serviesgoed ------.En hoewel in ons huis eerder sprake is van een allegaartje dan van zorgvuldig bij elkaar gezochte spullen, combineren de nieuwe aankopen aardig. Het ronde dienblad heeft exact dezelfde kleur als twee van de eetkamerstoelen en de kleuren van de schaaltjes zie ik bijna allemaal terug in het vorig jaar gehaakte kussen. 
Overigens: ik had al het gevoel dat ik het ster-patroontje van de collectie eerder zag en dat kon bij thuiskomst inderdaad bevestigd worden. De overeenkomst met het donkerblauwe lapje in mijn voorraad stofjes is onmiskenbaar. Dat stofje kocht ik al een jaar of wat geleden bij Noeks, waar het nog steeds verkrijgbaar is! 


2 opmerkingen:

  1. Leuke spulletjes! Ik heb washi tape met dat ruitje. Veel plezier ervan!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke spullen en het ziet er allemaal zo heerlijk vintage/retro uit. Je geniet er vast van ze zo allemaal om je heen te hebben in huis:)
    Groetjes!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...