maandag 3 juni 2013

High tea


Al een poosje wachtte ik op een gelegenheid om dit fris-zoete romige-toetje-in-een-glazen-potje te maken en gisteren deed zich dat goede moment voor. Op de agenda stond nl. een high tea, als cadeautje aangeboden aan de jarige van enkele weken geleden. Iedereen van de groep van 15 vrouwen zou iets lekkers maken, behalve uiteraard de gast.
De potjes moesten nog verzameld worden, en dus aten we in de afgelopen weken een aantal keer witte-bonen-in-tomatensaus (verwerkt in een Mexicaanse bonenschotel) en erwtjes (als bijgerecht). Op die manier kreeg ik voldoende potjes bij elkaar. Deze werden gevuld met eerst een laagje eierkoekstukjes, vervolgens citroenroomkwark en tenslotte stukjes aardbei.


De high-tea was uitermate gezellig. 't Was onverwacht lekker weer zodat we de hele middag buiten konden zijn, we genoten van elkaars hapjes en hebben veel gekletst en gelachen. Al met al een middag met een gouden randje!
Omdat ik dacht de potjes nog wel eens te kunnen gebruiken nam ik deze na afloop mee terug naar huis. 't Bleek echter niet zo handig om die op het dak van de auto te vervoeren ------.Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...