zondag 23 juni 2013

Gips


Dat je met gips erg leuk kunt knutselen, daar schreef ik al eens een berichtje over. Sinds eergisteren ben ik echter op een heel andere manier gekoppeld aan dit materiaal, als gevolg van een korfbalwedstrijdje tussen het team van dochter M en de ouders van de teamleden. Een gezien de leeftijd wat onbesuisde actie resulteerde in een verschoven knieschijf en een gescheurde bovenbeenspier. Na een operatie en twee dagen opname in het ziekenhuis zit ik nu met het linkerbeen van enkel tot lies in het gips en is de huiskamer gevuld met hulpmiddelen als een looprek, krukken en een rolstoel. En dat zal ook wel een week of 6 zo blijven! Een grote oefening in acceptatie, geduld en afhankelijkheid.
Ik zal wel lekker veel kunnen haken, breien, lezen enzo. Always look at the bright side!

4 opmerkingen:

 1. Hey Anco
  Elk nadeel heeft zijn voordeel zeggen ze toch?
  Heel veel beterschap en veel haak plezier!
  Groetjes monique

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ach, wat zielig. Zal wel heel veel pijn gedaan hebben. En de vakantie? Waren er nog plannen om weg te gaan? want in de auto zitten of op een camping te bivakeren lijkt me ook niet het einde. Hopelijk heb je nog genoeg wol e.d. in huis. Succes er in ieder geval mee. Het positieve is in ieder geval dat je je uit kunt leven in haken, breien en knutselen.
  Groetjes Liana

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh jee, wat een pech! Meteen ook een operatie, heftig hoor.
  Ik hoop dat je de zes weken een beetje goed doorkomt en dat je er geen vakantie voor hoeft af te zeggen want dat zou wel balen zijn. Ik wens je heel veel beterschap toe, veel creativiteit en laat vooral lekker voor je zorgen de komende tijd!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een naar nieuws, best heftig wat je hebt meegemaakt! Wens je veel sterkte toe en vooral een spoedig herstel. En ja, geniet van de bezigheden die je wel kunt doen.
  Groetjes.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...