woensdag 29 mei 2013

Samenwerken


Sinds de verhuizing van ons Atelier naar de gemeentelijke bibliotheek is het zoeken naar een goede vorm van samenwerking. We willen elkaar versterken en inspireren, en zo het bestaansrecht aantonen in een tijd waarin bezuinigingen aan de orde van de dag zijn. Eerlijk gezegd blijkt dat nog een moeizaam proces, omdat het soms lastig is om de vertrouwde werkwijze los te laten of omdat er duidelijk verschillende inzichten zijn. Daarnaast verzanden we regelmatig in een "overleg-impasse".
We blijven echter geloven in de mogelijkheden.
Als een bepaald boekfiguurtje je grote favoriet is, zoals Kikker (van Max Velthuijs), dan moet het toch enorm leuk zijn om daar ook een knuffel van te hebben? En misschien kun je die niet haken of naaien, maar dat kun je dan weer bij ons leren.
En andersom: als je graag knutselt maar niet altijd inspiratie hebt, kom dan naar de bieb - er zijn genoeg leuke boeken beschikbaar.
We hebben soms het gevoel aan een dood paard te trekken maar beschikken gelukkig ook over een lange adem!

1 opmerking:

  1. Ik kan me best voorstellen dat het een leuke combinatie kan zijn, handwerken in de bibliotheek, juist door met boeken of thema's te werken. Die kikker is trouwens super! Jammer dat ik te ver weg woon (Leeuwarden) anders kwam ik zeker langs want ik ben hier een trouwe biebganger.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...