woensdag 5 december 2012

Sinterklaas


Alle voorbereidingen zitten er op, de zak met pakjes staat in de kelder en als tegenwicht voor alle zoetigheid staat er een soepje te trekken. Nog een paar uur, dan komen de gasten en vieren we een traditionele pakjesavond.
Dochter M was weer ruim op tijd klaar, zij heeft echt lol in het maken van een surprise. Voor haar klasgenootje knutselde ze een mega grote mascara roller van een kartonnen koker, een toiletborstel en strookjes zwarte crepe-papier. De kadootjes, een gevlochten leren armbandje en een ketting, werden er in verstopt.

 
Tot mijn verrassing is dit jaar zelfs puberzoon D enthousiast bezig geweest met het maken van surprises! Vorig jaar vond-ie dat nog "belachelijk", zeker waar het 't kadootje voor z'n klasgenoot betrof. Stel je voor dat iedereen het stom zou vinden of erger nog dat verder niemand een surprise zou maken. Things changed, want daar hoorden we hem nu niet over. Het eigenlijke kadootje heeft het formaat van een creditcard (waarin 4 plectra gestanst zitten) maar hij bouwde een gitaar en een groot plectrum van karton. De creditcard zit in een stoffen gitaartje, wat ik even uit een lapje knipte en dichtnaaide.

Nu is het afwachten en hopen dat de ontvangers de surprise en het kadootje leuk vinden.En verder natuurlijk ook nieuwsgierig zijn naar wat ze zelf zullen krijgen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...