zaterdag 23 augustus 2014

Hammam handdoek met pompoms


Een paar dagen Portugal, de daarvoor benodigde bagage zou toch makkelijk in een vliegtuigkoffertje moeten passen. Maar ja, als 14-jarige jongedame wil je op alles voorbereid zijn en dus wordt het proppen om zo veel mogelijk mee te nemen. Een groot strandlaken van badstof is dan echt geen handig item.


Nou had ik ooit eens bij een grote textielsuper twee hammam handdoeken gekocht en die zijn behoorlijk wat compacter.Gewoon voor de leuk voorzagen we het roze exemplaar aan beide korte kanten van roze-witte pompoms (of is het pompons?). Ik knipte eerst de kwastjes van de handdoek af en legde er daarna een nieuwe zoom in met de naaimachine, waarbij ik meteen de pompoms vastnaaide. Deze opgeleukte handdoek is voor op het strand of bij het zwembad; de blauwe gaat mee om te gebruiken na het douchen enzo.

Al met al gebruikte ik bijna 4 bollen van 50 gram acrylgaren voor de tien pompoms. In gewicht is er dus vast niet veel winst behaald maar wel in ruimtebeslag. Toen de volle koffer op de weegschaal stond bleek het geheel maar 9,4 kg te wegen - die zal dus niet geweigerd worden.
Gelukkig maar, want wat moet je zonder al die zorgvuldig uitgezochte kledingsetjes -----

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...