dinsdag 13 maart 2012

Kinderen en kleinkinderen

Patroon omkeerbare babyslofjes: mollychicken.blogs.com

In ons gezin gaat het over de CITO score (gelukkig: de uitslag viel niet tegen) en middelbare school keuze, zoeken we naar de schuivende grens tussen "loslaten" en "in de gaten houden", en plannen we bewust af en toe een gezamenlijke activiteit. Uiteraard gaat dat niet altijd zonder slag of stoot en dan is het prettig om soms te kunnen toetsen in de familie- en vriendenkring.
Een aantal van onze vrienden heeft deze fase al lang achter zich gelaten en bereidt zich voor op een heel andere taak: oma en opa zijn. Een kleinkind KRIJG je en dat is een prachtig, bijzonder kado. De opa- en omarol zal gaandeweg invulling krijgen en ook daarbij is er vast sprake van trial-and-error!

2 opmerkingen:

 1. Hai Anco,

  Al googelende naar babyslofjes, zag ik de foto van deze slofjes. Ik heb op de betreffende site gezocht naar het patroon, maar kon het niet vinden. Ik vind ze zo leuk, is het mogelijk mij het patroon te mailen?

  Groet Thessa Koops

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Thessa,
   Helaas heb ik geen emailadres van je, zodat ik je niet rechtstreeks kan antwoorden. Ik hoop dat je dit leest, want hier is de link naar t patroontje! Kijk op mollychicken.blogs.com/my_weblog/2006/12/baby_boots.html.
   Mocht dit niet lukken, dan kun je op de genoemde blog zoeken naar "tutorials" in de "categories" ( rechts onderin op de hoofdpagina).
   Als het toch niet gaat, mail me dan gerust op ancodendekker@planet.nl!
   GRoetjes, Anco

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...