donderdag 5 september 2013

Een dag met een koninklijk randje

Superglobe - artists impression door Rudolf Das

Ieder jaar is 5 september een speciale dag: 't is mijn verjaardag en ook die van mijn neef (de oudste kleinzoon van mijn ouders). Zo midden in een week waarin juist iedereen weer in het gareel probeert te komen na een lange vakantieperiode, gaat m'n verjaardag wat stilletjes voorbij. Zowel O. als D. zijn zeer binnenkort ook jarig en later deze maand vieren we dat allemaal gezamenlijk.
Maar vandaag heeft deze datum toch een heel bijzonder tintje! De droom van mijn vader is opgenomen in het Droomboek, dat vanmiddag officieel wordt aangeboden aan de nieuwe koning! Mijn vader (83) is uitgenodigd om daarbij aanwezig te zijn en inmiddels ook benaderd door diverse media. Er verscheen al een artikeltje in de lokale krant en later vandaag volgen nog wat interviews, tijdens de bijeenkomst op Paleis Het Loo.
Begrijpelijkerwijs is mijn vader zowel gevleid als ook een tikje zenuwachtig en gespannen. Pa, als je dit nog leest, geniet ervan en geef de koning als je de kans krijgt je gebruikelijke stevige hand!

3 opmerkingen:

 1. Spannend voor je vader. En hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag, laat 'em niet ongemerkt voorbij gaan maar geniet ervan!
  groetjes, Famke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. In eerste plaats gefeliciteerd!!!! En wat super van je vader. Wens hem maar heel veel plezier want dit is toch wel erg uniek.
  Liana

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuk toch!
  Wat zal dat een ervaring zijn voor je vader en voor jullie allemaal!
  Groetjes monique

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...