maandag 30 september 2013

De tijd vliegt


Zomaar opeens zitten we op de laatste dag van september.
De afgelopen weken zijn voorbij gevlogen en waren meer gevuld dan eigenlijk prettig is. We vierden 9(!) verjaardagen in de familie- en vriendenkring; ik werkte gemiddeld 25% meer dan normaal; stak tijd in de organisatie van het schoolkorfbaltoernooi in onze stad en had een aantal overleggen rond het Atelier. Daarnaast werd natuurlijk de dagelijkse routine hervat met de nieuwe school- en trainingsroosters van de kinders, een beetje praktische hulp aan de ouders en de huishoudelijke klussen. En verder nog tweemaal per week naar de fysio ter verbetering van m'n kniefunctie.
Niks bijzonders dus eigenlijk, al bleef er (te) weinig tijd over voor creatieve bezigheden. Een beetje haken, dat lukt altijd wel maar foto's maken van de resultaten en blogberichtjes schrijven schiet er het eerst bij in.
Eén foto dan, van een colsjaal die ik haakte voor mijn jarige zus E. Volgens hetzelfde patroon als deze, met iets dikker garen en dus een dikkere haaknaald (4,5). Het enigszins taps toelopen van de col bereikte ik door in twee etappes naar haaknaald 3,5 over te gaan. Daardoor wordt de bovenkant net iets smaller en valt de col mooier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...