woensdag 30 mei 2012

Handmade present: knisper-labeldoekje


Mijn buurvrouw zal binnenkort bevallen van haar derde zoon. Ik kocht enige tijd terug al een stoere, grijswit-gestreepte romper om kado te geven en maakte in dezelfde tinten een knisper-labeldoekje. De ene kant een grijs-met-witte stippels stofje, de andere kant wit met rode fietsjes. Hiertussen zit een lapje molton en een laag knisperfolie. De verschillende labeltjes komen uit de voorraad; er is steeds maar een klein stukje nodig.
Zelf maken?5 opmerkingen:

 1. Heel leuk. Maar waar vind ik knisperfolie? Of gebruik je iets anders? Heb het ooit gemaakt met een lege chipszak. Vandaar.
  Liana

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Liana,
   ja, een lege chipszak, dat heb ik ook wel eens gedaan! Maar deze keer gebruikte ik een stuk van de rol doorzichtig kadopapier. Een andere optie: het folie waarin soms bloemen verpakt zijn. Groetjes, Anco &fam

   Verwijderen
 2. Leuk! Ik wil er graag 1 maken voor mijn eigen baby op komst, en ben blij dat ik even een voorbeeldje heb kunnen vinden. Ga morgen meteen stofjes halen.

  Groetjes Laura

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Laura,
   hoop dat je mooie stofjes hebt gevonden. Veel succes bij het naaien ervan;´t is niet heel lastig. ;-) Leuk om voor je eigen kindje te kunnen maken.
   Groet, Anco

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...