donderdag 26 januari 2012

Vooruitgang ???


Precies acht jaar maakten we gebruik van de desktop pc.
Destijds (eind 2003) een enorme aanschaf, want "supersnel" en "krachtig", met een 19 inch plat beeldscherm en een fotokwaliteit printer. Achteraf bezien was het de investering volledig waard: nooit problemen mee gehad!
Maar ja, in het digitale tijdperk is een ACHT jaar oude pc een antiek voorwerp. En we waren al die snoeren rondom een PC wel zat. En het zou prettig zijn om lekker op de bank zittend een beetje op het internet te kunnen surfen.
Tijd voor een laptop, dus. Vlak voor de jaarwisseling werd er een aangeschaft en na een paar avondjes werk was-ie volledig naar onze zin ingericht en alle bestanden overgezet. De pc werd afgekoppeld en het speciale computertafeltje kon uit de huiskamer weg.
Toen bleek dat het toetsenbord van de laptop niet helemaal soepel liep. De p moest nadrukkelijk ingetoetst worden, en ook de f ging niet zonder problemen. Dan krijg je toch soms rare teksten.
Kontakt gelegd met de dealer; tips gekregen (en opgevolgd); naar de winkel ermee; toetsenbord laten doorblazen. Maar helaas: dit alles zonder succes.
Een uur geleden heeft een koeriersdienst de laptop opgehaald: terug naar de dealer. Waar de laptop nagekeken zal worden. De opmerking van de koerier dat hij de afgelopen weken al een paar laptops van hetzelfde merk en type heeft opgehaald is niet echt geruststellend -------.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...