maandag 11 maart 2013

Oostenrijk


Bij vertrek vanmorgen uit het hotel in Schwaz (Oostenrijk) kreeg ik een tasje mee met bovenstaande opdruk, en gevuld met 2 flesjes water, 2 muesli-repen, een mooie pen en een tijdschrift.
De reden voor mijn verblijf daar was echter alles behalve schön!
Onze zoon D. was met school voor een ski-vakantie in Oostenrijk en is daar tijdens de aller-aller-laatste afdaling hard gevallen. Op vrijdagavond 1 maart jl. kregen we een telefoontje dat hij was opgenomen op de IC van het ziekenhuis in Schwaz wegens een scheur in zijn milt. Hals-over-kop ben ik de volgende ochtend vroeg per vliegtuig vertrokken naar Innsbruck. Na een paar spannende dagen was de dreiging van een operatieve ingreep verdwenen, maar 't werd wel duidelijk dat hij voorlopig niet terug kon reizen.
Vandaag mocht hij naar huis en per ambulance zijn we teruggekeerd. Hij wil eigenlijk morgen weer naar school -----.


5 opmerkingen:

 1. Dat is je grootste angst he, dat je kind iets overkomt, sowieso, maar helemaal als je er niet bij bent. Die van mij gaat volgende maand naar Parijs. Minder risicovol, maar toch... Ik wens hem een spoedig herstel. Sterkte! - Désirée

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zo´n reis - dat is het grote loslaten! En dan, net op het moment dat we dachten "oké, alleen de terugreis nog", het telefoontje ----.
   Ik wens jou een minder dramatisch verloop uiteraard.

   Verwijderen
 2. Ach, wat zielig om te lezen. Ik vermoedde al dat er iets was omdat er niets veranderde op het blog. Kon niet zo snel een mailadres vinden. Heel veel beterschap. De schrik zal er goed in hebben gezeten en het zal wel even duren voordat dat weer uit je lichaam is.
  Liana

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een schrik! Net als hij met school in het buitenland is. Gelukkig hoefde hij niet geopereerd te worden en heeft hij alweer zin om naar school te gaan. Dat is een goed teken. Ik hoop dat hij goed opknapt en snel weer alles kan doen.
  Mijn dochter gaat maandag met school naar Londen en ik droomde al over de Eurotunnel, dat was ook niet fijn wakker worden. Toch maar proberen los te laten, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan ;-).
  groetjes,
  Famke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jeetje anco ik lees het nu pas!
  Dart is schrikken zeg!
  Heel veel sterkte
  Groetjes monique

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...