dinsdag 9 juli 2013

Bewegingsbeperkt


Vandaag is de 19e dag van mijn zeer beperkte mobiliteit. Inmiddels zijn de hechtingen verwijderd en kreeg ik een nieuw gips. Omdat ik voorzichtig mag belasten is het hinkelen veranderd in strompelen, met krukken of een looprekje als hulpmiddel. Enige vooruitgang is er dus wel!
Waar ik in het begin nog dacht dat ik in deze situatie in ieder geval meer gelegenheid zou hebben om te haken of anderszins te knutselen, komt daar toch niet veel van terecht. Alles kost veel meer energie dan anders en zelfs zitten is niet echt comfortabel.
Gelukkig kan ik gaan aftellen en is me verzekerd dat het allemaal weer goed komt! Voorlopig kan ik echter alleen nog maar dromen van hooggehakte zomerschoenen en zal eerst die rode platte sandaal in aanmerking komen ------.

3 opmerkingen:

 1. Oh jee, strompelen met een rekje, dat klinkt meteen zo bejaard ;-)
  Het lijkt me ook wel erg warm dat gips om je been met deze temperaturen. Ik hoop dat het steeds beter gaat en dat je toch nog wat energie hebt om wat creatiefs te doen. Sterkte ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Doe deze zomer maar rustig aan.
  Fantaseer maar lekker welke geweldige hakken
  je voor volgende zomer aan gaat schaffen!
  Oftewel mijn raad: niks forceren :)
  Beterschap en sterkte ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het zijn best zware tijden voor je, letterlijk. Veel sterkte, houd de moed erin en keep dreaming van welke schoen dan ook. Die rode platte sandaal vind ik trouwens erg leuk:)
  Groetjes en nogmaals sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...